Hei!
Tech nerden her!

................

Jeg heter Mathilde, og jeg er en litt utenom det vanlige Coach, teknisk potet (kan brukes til nesten alt) og kursholder.

Jeg hjelper nye online gründere med å komme i gang på nett, og jeg hjelper de mer erfarne med å ta meg av alt det tekniske de ikke har lyst å drive med selv.

Dvs du som ny gründer får etablert businessen din på nettet så mye kjappere enn om du skulle gjort alt selv. Om du er usikker på valg av plattform, gruer deg til det tekniske eller rett og slett bare ikke orker tanken på å begynne en gang, på grunn av tekniske utfordringer. DA kan jeg hjelpe deg.

Eller kanskje du allerede har en plass, men det dekker ikke behovet ditt? Kanskje bruker du mange forskjellige løsninger, og ønsker å samle alt på en plass?

Uansett hva din tekniske utfordringe er, så er jeg ganske sikker på at jeg kan hjelpe deg. Utfordre meg gjerne om du vil

Jeg elsker å nerde i den tekniske verden!

Særlig når jeg får lage kursportaler, landingssider og hjemmesider i for eksempel Kajabi, Simplero, Kartra og Wix. Og flette alt sammen slik alt snakker sammen og hele prosessen går sømløst fra start til slutt. Eller når jeg får utforske en ny software for første gang, og får til akkurat det kunden eller jeg vil.

Som Coach, sparringspartner og kursholder har jeg stor forståelse for hva det vil si å være redd, da jeg store deler av livet har vært redd for det meste. Redd for å være for mye, for lite, ikke være god nok og redd for å vise hvem jeg er. Det gjør at jeg ser deg der du er, samtidig som jeg empatisk dytter deg akkurat nok utfor kanten til at du vokser uten å bli overveldet i prosessen. Jeg har alltid vært god på å lese mennesker og hva de har behov for, en egenskap jeg har utviklet ytterligere gjennom mange Facereading kurs.

Har du lyst å lese mer om hva jeg kan gjøre for deg, kan du lese mer om det her.
👉Hva jeg kan gjøre for deg👈

 

Book en gratis og uforpliktende time med meg da vel, så finner vi ut av det sammen og legger en plan som passer for deg.

Book tid her

Skal vi holde kontakten?

....................

Når jeg var liten hadde vi brevvenner dersom vi traff noen som bodde et stykke unna. Det syns jeg var super koselig!
Har du lyst å være brevvennen min?

Jeg spammer ikke, og du kan melde deg av når som helst